Υγιεινά σνακΥγιεινή Διαβίωση – ΔιατροφήΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Στήθος κοτόπουλου με Supangle

Πώς να φτιάξετε στήθος κοτόπουλου με Supangle;

Προσθήκη σημείωσηςΕκτύπωση συνταγής
  1. Πρώτα από όλα λιώνουμε 100 γραμμάρια βούτυρο σε μια κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά. Προσθέστε 1 φλιτζάνι αλεύρι στο λιωμένο βούτυρο και τηγανίστε το μέχρι να μυρίσει.
  2. Ρίχνουμε σιγά σιγά το γάλα μας στο αλεύρι που καβουρδίζουμε και το ανακατεύουμε με ένα σύρμα γρήγορα για να μην σβολιάσει μεταξύ τους.
  3. Προσθέτουμε 1 φλιτζάνι ζάχαρη στην πουτίγκα που έχει σύσταση και την ανακατεύουμε μέχρι να λιώσει. Σβήνουμε τον πάτο της εστίας, προσθέτουμε την τσίχλα μας και τη βανίλια, την ανακατεύουμε και την αδειάζουμε σε πλαστικό δοχείο να κρυώσει.
  4. Αφού κρυώσει το στήθος κοτόπουλου, το χτυπάμε με το μίξερ, το ρίχνουμε στο χρέος μου, και το βάζουμε στο ψυγείο.
  5. Στη συνέχεια, για το παντεσπάνι, βάζουμε όλα τα υλικά εκτός από τη μαύρη σοκολάτα, τη βανίλια και το βούτυρο σε μια κατσαρόλα και τα ανακατεύουμε σε μέτρια φωτιά πάνω από το moongaze μέχρι να πήξει.
  6. Αφού πάρει τη συνοχή, προσθέτουμε τη μαύρη σοκολάτα μας, τη βανίλια και το βούτυρο, το αφήνουμε να πάρει μια βράση για άλλη μια στιγμή, το μεταφέρουμε σε άλλο μπολ και το κρυώνουμε.
  7. Αφού κρυώσει, το χτυπάμε με ένα μίξερ και το αδειάζουμε καλά στο στήθος κοτόπουλου στο ψυγείο. Αφού περιμένουμε 1 ώρα, πασπαλίζουμε με ένα μικρό συρμάτινο σουρωτήρι το κακάο μας. Μην μείνετε χωρίς προσπάθεια, απολαύστε.

Στήθος κοτόπουλου με Supangle Συνταγή με φωτογραφία

Στήθος κοτόπουλου με σφουγγάριΣτήθος κοτόπουλου με σφουγγάρι
Στήθος κοτόπουλου με σφουγγάριΣτήθος κοτόπουλου με σφουγγάρι

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Check Also
Close
Back to top button