Υγιεινά σνακΥγιεινή Διαβίωση – ΔιατροφήΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Ζυμαρικά με σάλτσα Tarhana (Noodles)

Πώς να φτιάξετε ζυμαρικά (noodles) με σάλτσα Tarhana;

Προσθήκη σημείωσηςΕκτύπωση συνταγής

Το βούτυρο μπαίνει στην κατσαρόλα και όταν λιώσει προσθέτουμε τις χυλοπίτες. Τα noodles τηγανίζονται μέχρι να πάρουν χρώμα. Στη συνέχεια προσθέτουμε χλιαρό νερό να το σκεπάσει κατά 1-2 δάχτυλα. Όταν πάρει βράση, ρίχνουμε αλάτι και κλείνουμε το καπάκι και αφήνουμε να ψηθεί. Απενεργοποιήστε το κάτω μέρος όταν στραγγιστεί το νερό.
* Ελέγχετε κατά διαστήματα το νερό μέχρι να ψηθούν οι χυλοπίτες, αν το νερό έχει λιγοστέψει και δεν έχει ψηθεί, μπορείτε να προσθέσετε βρασμένο ζεστό νερό.

Για τη σάλτσα Ταρχάνα:
Το λάδι μπαίνει στο τηγάνι και όταν ζεσταθεί προσθέτουμε τον πελτέ ντομάτας. Όταν λιώσει καλά ο πελτέ ντομάτας, του προσθέτουμε 1 κουταλιά της σούπας ταρχανά σε σκόνη. Ανακατεύεται και τηγανίζεται για 2-3 λεπτά και κλείνει ο πάτος.

Αν πρόκειται να το φτιάξετε με ζυμαρικά, μαγειρέψτε τα ζυμαρικά σας με τον κανονικό βρασμό και αλείψτε τα με βούτυρο.

Η σάλτσα περιχύνεται πάνω από τα ζυμαρικά ή τα ζυμαρικά που έχουν τοποθετηθεί στο πιάτο σερβιρίσματος και σερβίρεται ζεστή.

..::Καλή όρεξη::..

Ζυμαρικά με σάλτσα Tarhana (Noodles)Ζυμαρικά με σάλτσα Tarhana (Noodles)Ζυμαρικά με σάλτσα Tarhana (Noodles)Ζυμαρικά με σάλτσα Tarhana (Noodles)Ζυμαρικά με σάλτσα Tarhana (Noodles)Ζυμαρικά με σάλτσα Tarhana (Noodles)

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Check Also
Close
Back to top button