Εύκολες συνταγέςΣαλάτα & ορεκτικό & καναπεδάκιαΣυνταγές για επιδόρπιαΣυνταγές για μπισκότα

Βαμβακερή αφράτη πίτσα

Πώς να φτιάξετε μια συνταγή για αφράτη πίτσα από βαμβάκι;

Προσθήκη σημείωσηςΕκτύπωση συνταγής
  1. Για τη ζύμη, αφήνουμε τη μαγιά σε χλιαρό νερό και την αφήνουμε να καθίσει για 5 λεπτά. Αφού λιώσει, αλατίζουμε πρώτα, μετά προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά και το ζυμώνουμε, μετά το σκεπάζουμε και το αφήνουμε για 15-20 λεπτά να προζυστεί.
  2. Στη συνέχεια, τη χωρίζουμε σε μαρέγκες στο μέγεθος που θέλουμε, τις απλώνουμε στο ταψί, βουτάμε τον πάτο του ποτηριού σε λάδι για να μην κολλήσει και το πιέζουμε στις μαρέγκες να ανοίξουν σε μορφή πισίνας. και πρώτα αφήνουμε πάνω το λουκάνικο, την ντομάτα, την ελιά και την πιπεριά.
  3. Στη συνέχεια πασπαλίζουμε με τριμμένο τυρί τσένταρ. Ψήνουμε τρίβοντας τον κρόκο αυγού στις άκρες και μετά πασπαλίζοντας με σουσάμι. Καλή τύχη σε όσους θα το κάνουν.

Σημείωση: Αυτό το μέτρο δίνει 1 δίσκο. Δεν μπορώ να ξέρω γιατί μαγειρεύω ελέγχοντας τον χρόνο μαγειρέματος, ώστε να μπορείτε να ρυθμίσετε τον δικό σας φούρνο ανάλογα με τον χρόνο μαγειρέματος της ζαχαροπλαστικής σας. Μπορείτε να αλλάξετε ή να εμπλουτίσετε τα υλικά που έχουν μείνει πάνω του, ανάλογα με την επιθυμία σας.

Πώς να φτιάξετε βαμβακερή αφράτη πίτσα με φωτογραφία

Βαμβακερή αφράτη πίτσα
Βαμβακερή αφράτη πίτσα
Βαμβακερή αφράτη πίτσα
Βαμβακερή αφράτη πίτσα
Βαμβακερή αφράτη πίτσα
Βαμβακερή αφράτη πίτσα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Check Also
Close
Back to top button